טאטן ירקות ובשר - מאת נורית פלד

 



חומרים
שלושה פלפלים
2 בטטות
3 קישואים
חציל
צרור פטרוזיליה
ראש שום
שמן זית של "שמנא"
מלח פלפל חררצ' שזו תערובת תבלינים טריפוליטאית.
חצי ק"ג בשר טחון
חלמון ביצה

אופן הכנה
את השום אופים 3 שעות בחום נמון בשמן זית "שמנא" ועם טימין דבש,
עד שישנה את צבעו לשחום עמוק.

טיפ: לא כדאי ראש אחד עושים המון שומרים בצנצנת טוב לבשר סלטים פסטות אורז כריכים ועוד...

את הירקות מורחים בפסטו עשוי מעלי פטרוזיליה עם 2 כפות שום קונפי, מלח, פלפל ושמן זית. "שמנא"
אופים עד להתרככות.
חותכים לקוביות מניחים כמצע.
מחצי ק"ג בשר טחון שצולים במחבת עד שישנה צבעו עם חררצ' ופלפל שחור גרוס עושים קומה ב', מעל הירקות 
מעל הכל שכבת בצק עלים דקה שמחררים ומורחים בחלמון ביצה  ואופים בחום גבוה
כשמשחים היטב מוציאים מהתנור
ממתינים כמה דקות
פורסים למנות אישיות ומגישים כשבהצק למטה.

סלט ירוק ליד ויש ארוחה נהדרת




 
 
 
 



שמנא - בית בד בוטיק במושב חגור

טלפון משרד: 03-9033380  |  פקס: 03-90-333-83

כתובתנו: הכלנית 81, מושב חגור  |  מיקוד 45870  |  
מפת הגעה »

א'-ה': שעות 12:00 - 10:00  /  ימי ו' - 10:00-14:00  /  שבת - 10:00-16:00


ערב חג ויום כיפור - סגור
מכבדים את  כרטיסי האשראי:
 


אטרקציות באזור המרכז | כתית מעולה | פעילות למשפחה | הפקות אירועים בטבע | שמן זית ישראלי | אטרקציות למשפחה | סדנאות בישול | פעילויות למשפחה | חומציות של שמן זית | שמן זית כתית מעולה | מקומות לאירועים קטנים | שמן זית אורגני | שמן זית תוצרת ספרד | בישול עם שמן זית | אטרקציות באזור המרכז | פעילויות לילדים במרכז הארץ | אטרקציות לשבת עם הילדים | פעילות לשבתות | פעילות למשפחות | פסטיבל הזית | אטרקציות לשבתות עם הילדים | שמן זית ארץ גשור | שמן זית חלוצה | 

 
אתר זה נבנה ומקודם בגוגל על ידי חברת מדיה גרופ