קרפאצ'ו סינטה - מאת עפרה קיוי OFRA KIWI

 
 


                                                    

אופן הכנת הסינטה

נתח סינטה שלם ( או פחות לפי מספר המנות שמכינים)
להקפיא חצי הקפאה.
להוציא חצי קפואה ולחתוך לפרוסות דקות מאוד.
את הפרוסות דופקים מעט עם כף היד או עם מחבט שניצלים.
לסדר על צלחת ההגשה בצורת רעפים (עיגול) ולהוסיף מעל : מעט חומץ (רגיל) מלח גס, מיץ לימון ושמן זית"שמנא".
נותנים למנה לעמוד כרבע שעה.

בינתיים מכינים סלט מירוקים.

אופן הכנת סלט הירוקים
מתבלים עלים ירוקים בויניגרט על בסיס: שמן זית "שמנא" ,חרדל, דבש, מיץ לימון, מלח דק, מעט בלסמי.
לערום את הסלט מעל הקרפאצו'.
ל"גלח" מספר פרוסות דקות בעזרת קולפן ירקות רגיל של גבינת פרמזן או אחרת לפי הטעם.

בתאבון
 
 
 
 



שמנא - בית בד בוטיק במושב חגור

טלפון משרד: 03-9033380  |  פקס: 03-90-333-83

כתובתנו: הכלנית 81, מושב חגור  |  מיקוד 45870  |  
מפת הגעה »

א'-ה': שעות 12:00 - 10:00  /  ימי ו' - 10:00-14:00  /  שבת - 10:00-16:00


ערב חג ויום כיפור - סגור
מכבדים את  כרטיסי האשראי:
 


אטרקציות באזור המרכז | כתית מעולה | פעילות למשפחה | הפקות אירועים בטבע | שמן זית ישראלי | אטרקציות למשפחה | סדנאות בישול | פעילויות למשפחה | חומציות של שמן זית | שמן זית כתית מעולה | מקומות לאירועים קטנים | שמן זית אורגני | שמן זית תוצרת ספרד | בישול עם שמן זית | אטרקציות באזור המרכז | פעילויות לילדים במרכז הארץ | אטרקציות לשבת עם הילדים | פעילות לשבתות | פעילות למשפחות | פסטיבל הזית | אטרקציות לשבתות עם הילדים | שמן זית ארץ גשור | שמן זית חלוצה | 

     
 
קידום בגוגל